Tietoa meistä

Kaikki alkoi vuonna 1969, kun Henkel kehitti maailman ensimmäisen liimapuikon, joka muistutti huulipunaa. Pritt-tuotemerkki näki tuolloin päivänvalon. Prittillä on nyt johtava asema liimateollisuudessa sen vahvojen arvojen, innovaatioiden ja edistyksellisen teknologian ansiosta. Pritt on tunnetusti kestävän kehityksen edelläkävijä ja pitää hallussaan kansainvälisten indeksien ja rankinglistojen kärkisijoja. Ennen kaikkea Prittillä on kuitenkin tärkeä rooli kuluttajien arjessa. Aloita matkasi tutustumalla valmistusprosessimme läpinäkyvyyteen ja arvoihin, jotka ovat innoittaneet meitä kautta menestyksekkään historiamme. Tervetuloa Prittin maailmaan!

Meidän tavoitteemme

Keskeinen osa visiotamme on tarjota kuluttajille tehokkaita tuotteita, joiden ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni. Siksi pyrimme aina parantamaan tuotteitamme ja löytämään niille uusia sovelluksia. Arvioimme jatkuvasti tuotteitamme ja teknologioitamme terveyden ja ympäristön näkökulmasta. Lue lisää tuotteistamme ja tavotteistamme!

Historia

Henkel keksi maailman ensimmäisen liimapuikon huulipunien helppokäyttöisyyden innoittamana vuonna 1969. Sen seurauksena Pritt-tuotemerkki näki päivänvalon. Se mullisti liimauksen täysin! Tutustu maailmanlaajuisen brändimme historiaan ja siihen, miten Prittistä tuli ensimmäinen avaruudessa käytetty liimapuikko.  

Matka luonnonmukaiseen liimaamiseen

Tule mukaan herra Prittin interaktiiviselle matkalle luonnollisten liimojen maailmaan! Pritt on maailman ainoa liimapuikko, jonka sisällöstä 90 % on luonnollisia raaka-aineita kuten perunatärkkelystä ja sokeria. Alkuperäinen liimamme takaa parhaan pidon kaikissa askarteluprojekteissa. Lähtemällä mukaan herra Prittin seikkailulle näet, miten perunaa käytetään Pritt-liimapuikoissa!  

Tuotanto

Henkel keksi maailman ensimmäisen liimapuikon ja valmistaa Pritt-tuotemerkin alla ainutlaatuisia perunatärkkelykseen pohjautuvia liimoja. Tutustu tuotteidemme valmistukseen, korkitukseen ja jakeluun sekä siihen, miten olemme kehittäneet tuotantoprosessiamme vuodesta 1969 lähtien.

Vastuullisuusaloitteet

Pritt tarjoaa tuotteita, joiden avulla lasten motoriset ja kognitiiviset taidot kehittyvät heidän askarrellessaan. Olemme myös aktiivisesti mukana rakentamassa oikeudenmukaista ja tasa-arvoista yhteiskuntaa sellaisilla maailman alueilla, joissa kaikilla ei ole yhtäläisiä koulutusmahdollisuuksia. Tavoitteen saavuttamiseksi Pritt on sitoutunut auttamaan lapsia, joiden mahdollisuudet käydä koulua ovat syystä tai toisesta huonot. Lue lisää siitä, mitä Pritt tekee ekologisten, sosiaalisten ja taloudellisen tavoitteiden eteen ympäri maailmaa Henkelin tuella!