Opettajat

Pritt on tuotemerkki, jolle koulutuksen ja lasten kognitiivisten ja motoristen taitojen kehittymisen tukeminen on tärkeää. Pritt-liimojen koostumus on optimoitu vuosien varrella lasten tarpeisiin. Liimoissa on heti hyvä tarttuvuus, mutta niiden riittävä kuivumisaika mahdollistaa myös asettelun korjaamisen. Mikä tärkeintä, liimat ovat turvallisia ja täyttävät EN71-standardien vaatimukset (EU:n turvallisuusstandardisarja leluille), koska ne sisältävät 90-prosenttisesti luonnollisia raaka-aineita. Liimojen koostumus perustuu perunatärkkelykseen ja sokeriin (liimapuikoissa yleensä käytettyjen raakojen ja öljypohjaisten ainesosien sijaan). Pritt-liimat ovat niin luonnollisia, että niitä voisi melkein valmistaa itse! Tee oppilaidesi kanssa hauskoja kokeita ja näytä heille, miten oman askarteluliiman valmistaminen onnistuu!

Tutustu oppitunteihimme

Kokeillaan liimalla! Nämä oppitunnit auttavat sinua suunnittelemaan opetusta, kehittämään uusia konsepteja ja valmistelemaan oppilaille liimakokeita. Yhdessä voitte tutustua erilaisten liimojen saloihin ja niiden tyyppeihin, ominaisuuksiin, käyttökohteisiin ja muihin kiinnostaviin faktoihin. Käytännön kokeet ja niiden yllättävät tulokset ovat niin hauskoja, että oppilaasi eivät edes huomaa oppivansa yhtä ja toista!

Luonnollisen liiman tarina

Herra Pritt kutsuu teidät interaktiiviselle matkalle luonnollisen liiman maailmaan! Pritt-liimapuikot on valmistettu 90-prosenttisesti luonnollisista raaka-aineista* kuten perunatärkkelyksestä ja sokerista, joiden tarttuvuuden ansiosta liima pitää lasten askarteluprojektit kasassa. Lähtemällä mukaan herra Prittin seikkailulle saatte tietää, miten perunaa käytetään Pritt-liimapuikoissa!

*vesi mukaan luettuna

Vastuullisuusaloitteet

Prittillä on käynnissä kestävään kehitykseen ja yritysvastuuseen liittyviä hankkeita, joissa pyritään löytämään tasapaino ekologisten ja sosiaalisten tavoitteiden välille maailmanlaajuisesti. Jatkuva kehitys näillä osa-alueilla on olennainen osa liiketoimintaetiikkaamme. Pidämme tärkeänä ympäristönsuojelua, terveyttä, turvallisuutta ja ihmisten hyvinvointia sekä kokonaisvaltaista tuoteturvallisuutta ja ekologista yhteensopivuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti esimerkiksi parantamalla kehittyvissä maissa elävien lasten koulutusmahdollisuuksia kunnostamalla ja rakentamalla kouluja ja leikkialueita.